torsdag 6 juni 2013

En galen vecka

Senaste veckan har varit galen på många sätt. Dels på grund av att jag flyttat in i en helt ny studio men framför allt på grund av den överväldigande uppmärksamheten jag fått från press runt om i världen. Det har varit så mycket att jag inte ens har koll på vilka som intervjuat mig och gjort artiklar om bilderna.

Det hela började med att den brittiska tidningsgiganten The Daily Mail publicerade en artikel om mina bilder på Signhild. Den går att läsa här:Redan första dagen hade artikeln över 700 delningar på sociala medier och runt 100 kommentarer. Två dagar efter började diverse förfrågningar av andra tidningar dyka upp. Bland annat har The Sun med bilderna i lördagens nummer. Hur sjukt är inte det?

Många av de hemsidor jag själv läser dagligen har hakat på tåget och ett hundratal andra sidor från alla möjliga olika länder. USA, England, Tyskland, Frankrike, Italien, Polen och flera olika i Asien. Det hela känns överväldigande och otroligt spännande. Kan man få en bättre start på sommaren?


Ni kan dessutom spana in ett klipp på mig i en av Tysklands största TV-kanaler. Dubbad och allt! Klippet är drygt 3:05 in.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar