torsdag 13 juni 2013

Lite mer länkar

Det har varit extremt hektiskt de senaste veckorna. Sitter för fullt och redigerar det vi filmade hos Underbara Clara samtidigt som det är massor av andra uppdrag som måste färdigställas. Ett riktigt i-landsproblem att  jag har mer jobb än jag hinner med för stunden.

Jag har tyvärr inga nya fancy bilder att visa idag. Jag tänkte istället dela med mig av ett helt gäng artiklar och videosnuttar jag fått skickat till mig på sistone. Den ena är galnare än den andra. Men jag är otroligt tacksam för all spridning bilderna fått. Kanske har ni sett något roligt jag missat?


Aftonbladet, de hade till och med bilden som löpsedel.


Expressen

Cap & Design

Brasilianska Hypeness, artikeln har delats 2 miljoner gånger

feber.se

Amerikanska Tv-programmet Right This Minute

5 kommentarer:

 1. Som pappa till en liten dotter blir jag sjukt taggad på att också göra sådana coola bilder, sedan minns jag att alla mina bilder tas med blackberry 3.2 megapixel :). Hursomhelst sjukt roliga bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och bock Steffan, det går göra väldigt mycket roligt även med dåliga kameror, kräver bara ÄNNU mer planering ;)

   Radera
 2. Såg dina bilder på boredpanda (http://www.boredpanda.com/creative-baby-photography-emil-nystrom/) och blev helt häpen. Så sjukt kreativa och roliga bilder, extremt välgjorda!! :) Keep it up :)

  SvaraRadera
 3. Den här blev spridat på Facebook i Holland, idag: http://www.eyefood.nl/fotograaf-photoshopt-zijn-1-jaar-oude-dochter-in-de-meest-bizarre-fotos.
  Riktig bra!

  SvaraRadera